miercuri, 1 octombrie 2008

Biblioteca Cristinei

Acest proiect a fost inceput acum cateva luni, dar nu am avut ragazul de a ma apleca asupra lui cu grija! De astazi va invit, sa va postati biblioteca personala si sa facem din ea una publica! Daca aveti o carte rara, veche, de colectie si doriti sa-i faceti o recenzie va astept cu fotografiile la adresa bibliotecata@gmail.com !Numele tau: Cristina
Tara: Romania

Despre biblioteca ta: Aceasta e o parte din biblioteca mea. Cuprinde in special carti de teologie si filosofie;La "sectia" teologie pornim de la reviste de specialitate, la filocalii, editii diferite de Biblie, paterice, carti de-ale Sfintilor Parinti si de-ale marilor duhovnici din zilele noastre. Pentru filosofie, avem mai ales carti ale "filosofiei elementare" atat din filosofii contemporani, romani si straini, cat si cei antici. Mai avem si o biblioteca cu beletristica, in care avem puse cartile din care speram sa citeasca si fetele noastre, in zorii adolescentei, la fel cum am facut si noi. Cum exista un timp pentru toate, exista si un timp al beletristicii, iar acesta, cel putin pentru mine, a fost adolescenta. Acum sunt multe carti pe care nu le-as mai putea citi, dar pe care imi pare bine ca le-am lecturat odata!

5 comentarii:

matuska Eufemia spunea...

e o initiativa foarte frumoasa. o sa incerc sa trimit si eu poze cu biblioteca mea, pe care o pretuiesc foarte mult :) si cred ca este important sa aratam ca rafturile unei biblioteci trebuie sa fie pline cu carti, nu cu alte "obiecte" (din pacate am vazut ca este la moda -in unele case- sa ai rafturi cu dvd-uri cu filme sau cu cd-uri si atit. nici urma de carti)

bibliotecata spunea...

Cu drag, va astept!

Deona spunea...

Foarte interesanta ideea ta! Voi incerca sa fac si eu o fotografie bibliotecii mele si mai adaug nitel cuvinte despre bogatia ce se ascunde in interiorul ei!
Toate cele bune!

bibliotecata spunea...

Va astept cu drag!

Bogdan Nemes spunea...

frumos :)
nu stiu cum as putea sa ma alatur...
aceasta este biblioteca mea:

http://antiqbooks2000.blogspot.com/search/label/The%20Library